طالبان داعشی به ما هشدار دادهاند که اگر کسی از زندانیان شان اعدام شد، کابل را به مسلخ شیعه تبدیل خواهند کرد.
این پاراگراف؛ بخشی از پست امرالله صالح معاون رئیس جمهور از گزارش 49 کاری اش در کابل است.
اولا جالب است از یک فرد کارکشته ی امنیتی که اینگونه بلندگوی طالبانِ به گفته او داعشی در راستای شیعه هراسی می شود!
دوما آیا طالبان تنها علیه شیعیان عمل کرده اند؟! از ابتدای ظهور این گروه بگیر تا حالا؛ گمان نکنم طالبان به تناسب نفوس شیعیان آنگونه تلفاتی گرفته باشند که ده ها برابر آن را از برادران و خواهران اهل سنت ما نگرفته باشند!
سوما چرا شخصی در طراز آقای صالح، بحث شیعه و سنی را مطرح می کند؟! چه رازی در این اظهارات نهفته است که ما نمی دانیم؟!
اگرچه فعالیت های یک معاون رئیس جمهور آنهم در جهت تامین امنیت پایتخت! قابل قدر است اما امید است حرفه ای عمل کرده، باعث تبلیغ احساس ناامنی نگردد.
افغانستان، امروز شیعه و سنی ندارد اما همه در آتش ناامنی و نفاق می سوزد. باید این آتش را خاموش کنیم نه اینکه به شعله ور شدن آن بدمیم.
Back
امرالله صالح و گزارش 49؛ کار غیر حرفه ای یا تعمد ضد امنیتی؟!
طالبان داعشی به ما هشدار داده اند که اگر کسی از زندانیان شان اعدام شد، کابل را به مسلخ شیعه تبدیل خواهند کرد.
Published: 1399/09/22 13:38News ID: 82162
