هیئت سیاسی طالبان به رهبری «ملاعبدالغنی برادر» معاون سیاسی این گروه در ادامه سفرهای منطقهای وارد ترکمنستان شد.
هیئت سیاسی طالبان به رهبری ملاعبدالغنی برادر معاون سیاسی این گروه ساعاتی پیش وارد ترکمنستان شد و مورد استقبال معاون وزیر امور خارجه این کشور قرار گرفت.
این سفر به دعوت رسمی مقامات وزارت امور خارجه ترکمنستان صورت گرفته است.
این سفر در حالی انجام شده است که در هفته گذشته نیز هیئتهای سیاسی طالبان به ایران و روسیه سفر کرده و رایزنیهایی را در رابطه با روند صلح اففانستان صورت دادند.
روند مذاکرات صلح بینالافغانی در قطر از حدود دو هفته پیش رو به کندی و توقف رفته و انتظار میرود پس از پایان سفرهای دیپلماتیک هیئتهای سیاسی طالبان این روند، به شکل عادی و طبیعی خود باز گردد.
Back
هیئت سیاسی طالبان به رهبری ملابرادر وارد ترکمنستان شد
هیئت سیاسی طالبان به رهبری «ملاعبدالغنی برادر» معاون سیاسی این گروه در ادامه سفرهای منطقه ای وارد ترکمنستان شد.
Published: 1399/11/17 20:15News ID: 83091Source: خبرگزاری افغان ایرکا
