پولیس کابل میگوید که در پی وقوع یک آتشسوزی بزرگ در یک مارکیت لیلامی فروشی در غرب کابل، خسارات هنگفت مالی به مالکان دکانهای آن مارکیت رسیده است.
فردوس فرامرز، سخنگوی پولیس کابل، گفته است که این آتشسوزی حوالی ساعت 8:40 دقیقه روز پنجشنبه، پنجم حمل، در منطقه مغازه از مربوطات ناحیه سیزدهم شهر کابل رخ داده است.
به گفته او این آتشسوزی مهار شده و تلفات جانی نداشته است.
فرامرز اما تصریح کرده است که این آتشسوزی خسارات مالی را برای مالکان دکانهای مارکیت لیلامی و دکانهای همجوار آن در پی داشته است.
هنوز علت این آتشسوزی و میزان دقیق خسارات بر جای مانده از آن واضح نشده است.
سخنگوی پولیس کابل گفته است که تیم تخنیکی به ساحه رسیده و در تلاش است تا علت آتشسوزی و خسارات برجای مانده از آن را تثبیت کند.
Back
آتش سوزی در غرب کابل خسارات هنگفت مالی برجای گذاشت
پولیس کابل می گوید که در پی وقوع یک آتش سوزی بزرگ در یک مارکیت لیلامی فروشی در غرب کابل، خسارات هنگفت مالی به مالکان دکان های آن مارکیت رسیده است.
Published: 1400/01/05 11:51News ID: 83827Source: خبرگزاری افغان ایرکا
