هیبتالله آخندزاده رهبری افغانستان را برعهده خواهد گرفت.
انعامالله سمنگانی، سخنگوی گروه طالبان اعلام کرده است که هیبتالله آخوندزاده، رهبر این گروه، ریاست حکومت را به عهده خواهد گرفت.
پیش از این، یک سخنگوی طالبان در دوحه گفته بود که دولت جدید یک دولت فراگیر خواهد بود و زنان همچنان نقشی خواهند داشت اما نه در سطح وزیران و به این شرط که با دولت تحت حمایت امریکا همکاری نکرده باشند.
او گفته است که فرودگاه کابل هم ظرف دو روز بازگشایی خواهد شد.
به گفته منتقدان، اظهارات مقامات طالبان منعکس کننده رفتار عملی آنان نیست و دگراندیشان مورد حمله قرار گرفته و حقوق دختران و زنان نادیده گرفته میشود.
دو شب پیش جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با قاطعیت از تصمیم به خارج کردن نظامیان آمریکایی از افغانستان دفاع کرد و گفت که عصر عملیات عمده نظامی برای بازسازی دیگر کشورها پایان یافته است.
پیش از این شبکه تلویزونی الجزیره گفته که در دولت جدید افغانستان نمایندگان دولت قبلی کشور شامل نخواهد شد.
Back
طالبان رهبر احتمالی خود را اعلام کردند
هیبت الله آخندزاده رهبری افغانستان را برعهده خواهد گرفت.
Published: 1400/06/11 13:55News ID: 86841Source: خبرگزاری افغان ایرکا
