مسئولان طالبان می گویند که در انفجار عصر امروز در منطقه قوای مرکز کابل، دو تن از نیروهای حکومت اسلامی طالبان زخمی شده است.
جنرال مبین، سخنگوی فرماندهی پولیس کابل به رسانه ها گفته است که دو تن از نیروهای امنیتی حکومت اسلامی طالبان در انفجار امروز در مربوطات حوزه دوم امنیتی شهر کابل زخمی شدند.
به گفته او، این رویداد ناشی از انفجار ماین مغناطیسی بوده که یک رنجر نیروهای امنیتی طالبان را هدف قرار داده است.
شاهدان عینی نیز می گویند که حوالی ساعت 3:37 پس از چاشت امروز انفجاری در منطقه قوای مرکز کابل رخ داد که یک موتر دولتی هدف قرار گرفت.
احمدالله وثیق معاون سخنگوی حکومت طالبان این خبر را تأیید کرد، اما در مورد نوعیت انفجار و تلفات برخاسته از آن جزئیات نداد.
Back
دو نیروی امنیتی طالبان در انفجار امروز در کابل زخمی شدند
مسئولان طالبان می گویند که در انفجار عصر امروز در منطقه قوای مرکز کابل، دو تن از نیروهای حکومت اسلامی طالبان زخمی شده است.
Published: 1400/09/02 21:4News ID: 88585Source: خبرگزاری افغان ایرکا
