مقام های وزارت امور داخله طالبان می گویند که برخی از دست های مغرض می خواهند که افغانستان را به سوی تجزیه سوق دهند، اما آنها این آرمان را، به گور خواهند برد.
برخی از مقامهای وزارت امورداخله، در یک گردهمایی در ولایت پنجشیر، ضمن تاکید بر وحدت و همبستگی مردم، گفتند «دستهای مغرض» میخواهند، افغانستان را به تجزیه سوق دهند؛ اما این آرمان را به گور خواهند بُرد.
این در حالی است که درخواست برخی از مقامات کشورهای خارجی و شخصیت های سیاسی مبنی بر تشکیل حکومت همه شمول، رعایت حقوق اقلیت ها و زنان و سایر موارد، باعث وجود اختلاف نظرهایی بین طالبان و مخالفان شان شده است.
همچنین از مدتی به این سو، درگیری های پراکنده ای بین برخی از نیروهای جبهه مقاومت در شمال کابل و طالبان وجود داشته است.
ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان نیز گفته که احتمال دارد در بهار آینده مقاومت های گسترده ای در برابر طالبان در افغانستان شکل بگیرد، گفته که لازم است جلو اقدامات تحریکآمیز در داخل و خارج برای تحریک درگیریهای بین قومی گرفته شود.
Back
طالبان: برخی دست های مغرض به دنبال تجزیه افغانستان هستند
مقام های وزارت امور داخله طالبان می گویند که برخی از دست های مغرض می خواهند که افغانستان را به سوی تجزیه سوق دهند، اما آنها این آرمان را، به گور خواهند برد.
Published: 1400/11/12 14:33News ID: 90051Source: خبرگزاری افغان ایرکا
