ذبیح الله مجاهد؛ سخنگوی دولت موقت طالبان با تاکید بر دفاع از خاک افغانستان گفته است که ما نمیگذاریم بار دیگر بمباران پاکستانیها بالای خاک ما تکرار شود.
مجاهد که امروز دوشنبه (29 حمل) در فرودگاه بین المللی کابل با رسانهها گفتگو میکرد گفت: ما با تاکید بر موضع خویش بمباران پاکستانیها را محکوم کرده و آن را چیز بدی میدانیم و خواهان این هستیم که دیگر چنین چیزی تکرار نشود و مشکلات پیش آمده از راه دپیلماسی حل شود.
سخنگوی طالبان ادعای مقامات پاکستان مبنی بر حضور طالبان پاکستانی در خاک افغانستان را رد کرده گفت: ما حضور طالبان پاکستانی در خاک افغانستان را تایید نمیکنیم و ما به هیچ کسی هم اجازه نمیدهیم که از خاک ما علیه کشور دیگر استفاده کنند.
ذبیح الله مجاهد تاکید کرد که هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه پاکستان نیست.
Back
مجاهد: نمی گذاریم که بار دیگر بمباران پاکستان بر خاک افغانستان تکرار شود
ذبیح الله مجاهد؛ سخنگوی دولت موقت طالبان با تاکید بر دفاع از خاک افغانستان گفته است که ما نمی گذاریم بار دیگر بمباران پاکستانی ها بالای خاک ما تکرار شود.
Published: 1401/01/29 13:52News ID: 91468Source: خبرگزاری افغان ایرکا
