از زمان تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، حملات تروریستی علیه شیعیان هزاره در کشور همچنان ادامه داشته است؛ حملاتی که در راستای تداوم «نسل کشی هزاره» دانسته می شود.
در تازه ترین مورد، حوالی ساعت 7:30 دقیقه شام روز پنجشنبه، انفجار قدرتمندی منطقه «دشت برچی» در غرب کابل را لرزاند.
انفجار آنقدر قدرتمند بود که صدای تا آن در مناطق مختلف غرب کابل شنیده بود و در ساحه نزدیک به محل انفجار، خانه ها را به شدت لرزاند.
این انفجار «کلپ مشت زنی ملت» را در منطقه «پل خشک» دشت برچی در غرب کابل هدف قرار داد. آمار منتشر شده توسط شماری از شفاخانه های غرب کابل نشان می دهد که در این انفجار دست کم شش نفر شهید و 11 نفر دیگر زخمی شده اند.
منابع محلی می گویند که این انفجار زمانی رخ داد که بیش از 50 جوان ورزشکار در این باشگاه ورزشی در حال تمرین «مشت زنی» بودند.
به گفته این منابع، قربانیان این انفجار همه نوجوان و جوان های بین 14 تا 22 سال هستند که برای مسابقه ورزشی در سطح شهر کابل، آمادگی می گرفتند.
با توجه به شدت این انفجار و تخریب گسترده ساختمان و خانه های اطراف آن، احتمال فزایش شمار کشته شدگان و زخمی های آن وجود دارد.
این باشگاه ورزشی در داخل یک فروشگاه بزرگ به اسم «مارکیت پیوند» قرار دارد و در انفجار و آتش سوزی ناشی از آن، به این مارکیت نیز خسارات هنگفت وارد شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی ما زخمی های این انفجار را مردم به شفاخانه های خصوصی در غرب کابل منتقل کردند و طالبان پس از رسیدن، ساحه محل انفجار را مسدود کردند و دیگر به هیچ کسی اجازه نزدیک شدن، عکس و فیلم گرفتن از آنجا را ندادند.
گروه داعش مسئولیت این انفجار را برعهده گرفته است و سایت اعماق، رسانهی وابسته به داعش گفته است که اعضای این گروه با بمبگذاری تجمع شیعیان را هدف قرار دادهاند.
داعش ادعا کرده است که در این انفجار 35 نفر کشته یا زخمی شدهاند.
