بېرته
برای بار سوم ده ها دانش آموز در سرپل مسموم شدند
برای بار سوم ده ها دانش آموز در سرپل مسموم شدند
د خپرېدو نېټه: 1391/04/05 10:44د خبر شمېره: 10650سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

امروز نیز براى سومین روز پیاپى، ده ها متعلم اناث مکتب در ولایت سرپل مسموم شدند.
لال محمد احمدزى سخنگوى زون 303 پامیر، به تاریخ 5 سرطان گفت که در سرپل یکبار دیگر، امروز حدود 100 دختر مسموم گردیده اند.
موصوف علاوه نمود که متعلمین متذکره، به شفاخانۀ نزدیک انتقال گردیده بودند و بعد از تداوى مرخص شده اند.
اما عبدالوکیل سادات معاون ریاست معارف این ولایت، گفت که تنها 54 دختر مسموم شده اند.
نامبرده افزود که این رویداد، صبح امروز در مکتب نسوان منطقۀ رحمت آباد مربوط مرکز این ولایت، به وقوع پیوست.
داکتر هارون عارف رئیس شفاخانۀ ملکى این ولایت گفت که این واقعه، ممکن است از اثر هراس رخ داده باشد.
وى افزود: ((که حوادث روزهاى گذشته، یک نوع ترس را در میان دختران ایجاد کرده بود و شاید همین ترس، عامل این کار شده باشد.))
اما داکتر محمدامین التیم رئیس شفاخانه صحت عامۀ سرپل، گفته بود که در جریان مسمومیت، یک نوع خارش بر بدن مسموم شدگان رونما شده و به یک سرگیجى مواجه مى شوند.
شایان ذکر است که دیروز و دو روز پیش نیز دراین ولایت، متعلمین نسوان مسموم شده بودند.
روند مسمومیت دختران، طى دو سال گذشته آغاز شده، و این رویداد در ولایات مختلف رخ میدهد.
ریاست معارف، بسا اوقات این رویدادها را رد مى کند؛ اما مسوولین امنیتى و صحت عامه مى گویندکه افراد ناشناس، یک نوع مواد زهرآگین یا گاز را مى افشانند که منتج به مسمومیت مى شود.
ریاست امنیت ملى، ماه گذشته بعد از وقوع همچو رویدادهاى پى درپى در تخار؛ از بازداشت 12تن خبر داده بود.