بېرته
دستگاه شناسایی اسناد جعلی در میدان هوایی کابل نصب شد
دستگاه شناسایی اسناد جعلی در میدان هوایی کابل نصب شد
د خپرېدو نېټه: 1391/06/03 14:39د خبر شمېره: 11244سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

به دنبال افزایش نگرانی ها در مورد ورود اتباع خارجی با پاسپورت های جعلی به افغانستان، وزارت امور داخله از نصب دستگاه هایی شناسایی اسناد جعلی در میدان هوایی بین المللی کابل خبر می دهد.
نجیب دانش یکی از سخنگویان وزارت امور داخله به روز پنجشنبه گفت، که با نصب این دستگاه ها پاسپورت های جعلی افراد شناسایی و افراد دارنده این پاسپورت ها بازداشت می شوند.
« در این اواخر تازه ترین اقدام ما این است که در میدان هوایی بین المللی کابل دستگاه های جدیدی به خاطر شناسایی اسناد جعلی نصب شده، به خصوص به خاطر شناسایی پاسپورت جعلی، تذکره جعلی، لایسنس جعلی و سایر اسنادی که کابرد زیاد دارد. »
پیش از این گزارش هایی نشر شدند که برخی از اتباع کشور های بنگله دیش، هند و نیپال با پاسپورت های جعلی وارد افغانستان شده و با شناسایی اسناد جعلی شان در میدان هوایی بین المللی کابل دستگیر شدند.
هر چند وزارت داخله کشور در مورد اینکه تاکنون چه تعداد اتباع خارجی با پاسپورت جعلی را دستگیر کرده معلومات ارایه نکرد، اما این وزارت می گوید که افراد بازداشت شده قصد داشتند تا خود را از طریق افغانستان به کشور های دیگر برسانند.