حسن پرویز باتور، مدیر مسئول نشرات آمریت تربیت بدنی و ورزش دایکندی اعلام کرد که این رقابت‌ها با استقبال گرم و پرشور صدها نفر در منطقه دشت کاریز ولسوالی کجران برگزار گردید.

در پایان مسابقه، ابراهیم مقام اول و شمس‌الحق مقام دوم را کسب کردند و مورد تشویق گسترده قرار گرفتند؛ برای آنان جوایز نقدی، حکم قهرمانی و مدال اهدا شد.

آقای باتور هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج و رشد بازی‌های عنعنوی، حفظ میراث‌های فرهنگی و تقویت روحیه ورزشی در بین جوانان عنوان کرد و از مردم خواست در ترویج این ورزش‌ها نقش فعال‌تری ایفا نمایند.

کشتی رستمی یکی از قدیمی‌ترین ورزش‌های پهلوانی در مناطق هزاره‌جات است که با آداب خاص و لباس سنتی برگزار می‌شود. این نخستین مسابقه رسمی کشتی رستمی در کجران طی پنج سال اخیر بود و مسئولان آمریت اعلام کردند که برنامه مشابهی برای سال آینده در سایر ولسوالی‌ها نیز برگزار خواهد شد.

به باور آگاهان امور فرهنگی، برگزاری مسابقات کشتی رستمی در ولسوالی‌های دورافتاده دایکندی نه‌تنها میراث پهلوانی را زنده نگه می‌دارد، بلکه جایگزین سالمی برای اوقات فراغت جوانان و تقویت هویت فرهنگی است. ناظران می‌گویند ادامه این برنامه‌ها می‌تواند دایکندی را به مرکز اصلی احیای بازی‌های عنعنوی در مناطق مرکزی تبدیل کند.