بر اساس اعلام مقام‌های محلی طالبان در ولایت خوست در شرق کشور، آتش‌سوزی گسترده‌ای در منطقه «توطاک» ولسوالی «باک» روی داده که خسارات سنگینی به دامداران وارد کرده است.

مستغفر گربز، سخنگوی والی طالبان در خوست اعلام کرد در پی این حادثه روز گذشته حدود 300 رأس دام تلف یا زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، در پی این آتش‌سوزی، بخشی از دام‌ها کاملاً از بین رفته و تعداد زیادی نیز با جراحات سنگین مواجه شده‌اند. این اتفاق خسارت مالی چشمگیری به ساکنان محلی وارد کرده که معیشت بسیاری از آنها وابسته به دامداری است.

همچنین رییس نشرات اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث طالبان براثر بارش‌ های اخیر باران و برف در افغانستان و سرمای شدید، صد ها رأس دام تلف شده‌اند.

از سوی دیگر به گزارش بخش غذا و کشاورزی سازمان ملل، حدود 70 درصد جمعیت روستایی افغانستان برای تامین غذا و معیشت خود به دامداری وابسته‌اند.