یک منبع معتبر می‌گوید که در حملۀ شب گذشتهٔ رژیم نظامی پاکستان در منطقۀ پلچرخی شهر کابل، چهار تن به‌شمول زنان و کودکان شهید و 25 تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گفتۀ منبع، این حمله شب گذشته در گذرهای 23 و 24 مربوط حوزۀ 21 شهر کابل رخ داده‌است.

در این حمله همچنان چهار منزل مسکونی به‌گونهٔ کامل تخریب شده و برخی خانه‌های دیگر نیز به‌طور قسمی آسیب دیده‌اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز گفته‌است: «در ادامهٔ تجاوزات و جنایات گذشته، بار دیگر رژیم نظامی پاکستان در کابل، قندهار، پکتیا، پکتیکا و برخی مناطق دیگر بمباردمان انجام داده‌است.»

وی بدون ارایۀ جزئیات افزوده‌است که در برخی مناطق خانه‌های افراد ملکی هدف قرار گرفته که در نتیجۀ آن زنان و کودکان شهید شده‌اند و در برخی نقاط دیگر دشت‌های خالی هدف قرار داده شده‌اند.

مجاهد نوشته‌است: «این‌گونه تجاوز ظالمانه در دهۀ آخر ماه مبارک رمضان و در آستانۀ عید نشان می‌دهد که آنان به هیچ اصول انسانی و ارزش‌های اخلاقی پابند نیستند.»

او افزوده‌است که امارت اسلامی این جنایت و تجاوز آشکار را با شدیدترین الفاظ محکوم می‌کند و این ظلم بی‌پاسخ نخواهد ماند.