حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی طالبان، با نشر آمار کلی از تلفات و خسارات حمله‌های نظامی پاکستان بر خاک افغانستان گفته است که 761 غیرنظامی در این حمله‌ها شهید و 626 تن دیگر زخمی شده‌اند.

این گزارش که مدت زمانی نزدیک به یک ماه (از 26 فبروری تا 22 مارچ 2026) را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد که نیروهای نظامی پاکستان 9 ولایت—کابل، پکتیا، پکتیکا، خوست، لغمان، نورستان، ننگرهار، کنر و کندهار—را با جت‌های جنگی هدف قرار داده‌اند.

بر اساس این گزارش، در این مدت 14 هزار و 973 فیر راکت و موشک بر خاک افغانستان شلیک شده است.

در بخشی از گزارش آمده است: «حمله‌های پاکستان یک هزار و 240 خانه را تخریب کرده و 27 هزار و 407 نفر را بی‌جا ساخته است. همچنین، 13 مکتب، 13 مدرسه دینی و 34 مسجد نیز در این حمله‌ها تخریب شده‌اند.»

در ادامه آمده است که مرکزهای صحی نیز از این حمله‌ها در امان نمانده و در این مدت سه کلنیک تخریب شده‌اند.

همچنان، تخریب 256 دکان، 22 موتر و تلف شدن 661 رأس مواشی از دیگر خسارات واردشده در جریان 24 روز گذشته ثبت شده است.

با وجود آن‌که کابل و اسلام‌آباد در شهر اورمچی چین سرگرم مذاکره هستند، حمله‌های توپخانه‌ای نیروهای پاکستانی بر بخش‌هایی از ولایت کنر همچنان ادامه دارد؛ حمله‌هایی که باعث شده صدها خانواده خانه‌های‌شان را ترک کنند.