بېرته
حامد کرزی: کشتار افراد بی گناه بخصوص زنان و کودکان یک عمل بزدلانه و خلاف ارزش های دینی و فرهنگی است
حامد کرزی: کشتار افراد بی گناه بخصوص زنان و کودکان یک عمل بزدلانه و خلاف ارزش های دینی و فرهنگی است
د خپرېدو نېټه: 1391/08/10 18:4د خبر شمېره: 12019سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

حامدکرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان ماین گذاری های را که باعث کشته شدن هموطنان بی گناه ما در ولایت هلمند گردید، شدیداً محکوم کرد.
به اساس معلومات وزارت امور داخله، صبح امروز یک موتر مسافربری نوع سراچه که شماری از هموطنان ما را در منطقه بیزور ولسوالی موسی قلعه انتقال می داد با یک ماین کنار جاده برخورد کرد، که در نتیجه آن 10 فرد ملکی که در آن 7 زن، یک مرد و 2 کودک شامل می باشند، به شهادت رسیدند.
همچنان امروز صبح در یک حادثه جداگانه برخورد یک موتر با ماین در منطقه کنجک ولسوال موسی قلعه ولایت هلمند، سه طفل همراه با والدین شان، زخم برداشتند.
رئیس جمهوری اسلامی افغانستان با تقبیح شدید این اعمال تروریستی و ضد انسانی، ماین گذاری در مسیر رفت و آمد مردم و کشتار افراد بی گناه بخصوص زنان و کودکان را یک عمل بزدلانه و خلاف ارزش های دینی و فرهنگی دانست.
رئیس جمهوری اسلامی افغانستان مراتب همدردی و تسلیت عمیق خویش را به خانواده های شهدا ابراز می کند و از بارگاه خداوند منان برای آنان صبر جمیل تمنا و برای زخمی شده گان صحتمندی عاجل تمنا دارد.