بېرته
تجلیل از روز جهانی کودک با وجود بیش از 1،2 میلیون طفل مصروف کارهاى شاقه
تجلیل از روز جهانی کودک با وجود بیش از 1،2 میلیون طفل مصروف کارهاى شاقه
د خپرېدو نېټه: 1391/09/03 13:9د خبر شمېره: 12244سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

حداقل یک فلسطینی در اثر تیراندازی نیروهای رژیم اسراییل به نوار غزه با وجود آتش بس پیشنهادی مصر کشته و هفت تن دیگر زخمی شده اند.
به گفته منابع پزشکی، یک پسر 21 ساله فلسطینی روز جمعه (3 قوس) در اثر تیراندازی نیروهای رژیم اسراییل در روستای «خوزا» در شرق خان یونس جان باخت.
سرویس فوریت فلسطینی وی را عبدالهادی اودیه انور، کشاورزی که قصد سرکشی به مزرعه خود داشته شناسایی کرد. مزرعه این پسر 21 ساله در مجاورت مرز شدیدا تحت کنترل سرزمین های اشغالی قرار دارد.
گزارش ها حاکی است هفت فلسطینی دیگر نیز در اثر این تیراندازی زخمی شده اند.
اعظم ابو سلمیه، سخنگوی سرویس فوریت غزه در این باره گفت: «نیروهای اشغال گر (اسراییلی) به سوی گروهی از مزرعه داران تیراندازی کردند.»
این در حالی است که یک سخنگوی نظامی رژیم اسراییل بلافاصله نتوانست این حادثه را تایید کند. این حادثه نخستین اقدام مرگبار از زمان برقراری آتش بس میان جنبش مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم تل آویو به شمار می رود که از روز چهارشنبه آغاز شد.
رژیم اسراییل در 14 نوامبر طی جنگی هشت روزه حملات خونین خود را علیه غزه تحت محاصره آغاز کرد. در این حملات بیش از 160 فلسطینی از جمله زنان و کودکان کشته و حدود 1200 تن نیز زخمی شدند .
مبارزان جنبش مقاومت فلسطین نیز در واکنش به حملات خونین رژیم تل آویو به غزه بی وقفه به سوی شهرهای اسرائیل راکت و موشک پرتاب کردند که در پی آن دست کم پنج اسرائیلی از یک سرباز کشته شدند.