بېرته
نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل از افزایش آمار خشونت علیه زنان ابراز نگرانى کرد
نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل از افزایش آمار خشونت علیه زنان ابراز نگرانى کرد
د خپرېدو نېټه: 1391/09/06 8:44د خبر شمېره: 12269سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل، از روز جهانی محو خشونت علیه زنان تجلیل نمود.
شرکت کنندگان این مراسم بر ایجاد یک سیستم برای ثبت آمار خشونت علیه زنان تاکید کردند. آنان خشونت علیه زنان در کشور را بسیار نگران کننده دانستند و از وزارت امور زنان خواستار تلاش بیشتر برای محو خشونت علیه زنان شدند.
به گزارش یک، بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد می گوید: در هیچ اداره قضایی و امنیتی افغانستان سیستمی وجود ندارد که این خشونت ها را ثبت نماید و بر اساس آن امکان رسیدگی به آنها میسر باشد.
با وجود اینکه در ده سال گذشته نهاد های مختلف برای محو خشونت علیه زنان تلاش نمودند، هنوز هم افغانستان بدترین محل برای زندگی زنان بشمار می رود.
در ماه های اخیر خشونت علیه زنان افزایش یافته و زنان زیادی قربانی خشونت های خانوادگی و ناموسی شدند، قتل، تجاوز، حبس و لت و کوب از خشونت های رایج علیه زنان در افغانستان می باشد.
نهاد های حقوق بشر همواره از حکومت افغانستان به دلیل عدم رسیدگی به خشونت علیه زنان انتقاد می کنند.