بېرته
یک ایرانى در هرات به قتل رسید
یک ایرانى در هرات به قتل رسید
د خپرېدو نېټه: 1391/10/14 1:32د خبر شمېره: 12717سرچینه: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

جسد یک تبعه ایران که با ضرب گلوله به قتل رسیده بود به شفاخانه هرات انتقال داده شده است. مسوولان امنیتی می گویند: این شخص در مسیر شاهراه هرات اسلام قلعه هدف گلوله افراد ناشناس قرار گرفته است.
داکتر محمد رفیق شیرزى مسوول مطبوعات شفاخانه حوزوى هرات، گفت: این جسد که جای اصابت دو گلوله بر بدنش دیده مى شود، صبح سه شنبه به شفاخانه منتقل گردیده است.
وى افزود، مقتول تبعه ایران است، حدود 40 سال سن دارد و توسط پولیس به شفاخانه آورده شده است.
مل پاسوال عبدالحمید حمیدی آمر امنیت فرماندهی امنیه هرات، مى گوید: جسد، در نزدیک هوتل غورک ولسوالى زنده جان در شاهراه هرات- اسلام قلعه به دست آمده است.
حمیدى گفت که این فرد، شب دوشنبه توسط افراد مسلح ناشناس به قتل رسیده، اما تا کنون هویت دقیق مقتول مشخص نشده است.
آمر امنیت فرماندهی امنیه هرات افزود، در جریان تحقیقات ابتدایی، یک تانکر تیل بدون راننده در فاصله دورتر از جسد در کنار سرک کشف شده است و گمان می رود که متعلق به مقتول باشد.
گفتنى است که برخى اتباع ایرانى، بعنوان راننده تانکرهاى تیل و مواد تجارى دیگر، بین ایران و هرات رفت و آمد مى کنند. مسوولیت این قتل را تا کنون کسى به دوش نگرفته است.
این درحالى است که سال گذشته، یک راننده ایرانى که با تانکر به کشور خود بر میگشت، در شاهراه اسلام قلعه هرات توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شد و بعد از دو هفته و در ازای پرداخت پول، رها گردید.
گفته می شود، طی سال جاری این سومین تبعه ایرانی است که با شلیک گلوله افراد مسلح ناشناس به قتل می رسد.