بېرته
شکست طرح کودتا در عراق که با حمایت یک کشور عربی طراحی شده بود
منابع امنیتی عراق از افشای کودتایی خبر می دهند که با حمایت یک کشور عربی و تلاش سران حزب منحل بعث، از جمله عزت الدوری و معاونان وی طراحی شده بود.
د خپرېدو نېټه: 1392/01/12 16:35د خبر شمېره: 13745سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا

منابع امنیتی عراق از افشای کودتایی خبر می دهند که با حمایت یک کشور عربی و تلاش سران حزب منحل بعث، از جمله عزت الدوری و معاونان وی طراحی شده بود.
نیروهای امنیتی عراقی توطئه ای را که از سوی سران حزب بعث به سرکردگی عزت الدوری برای کودتا در این کشور در ولایت بابل در جنوب بغداد طراحی شده بود، ناکام گذاشتند.
یک منبع امنیتی به شبکه خبری العالم گفت که این عملیات با بازداشت شش نفر از معاونان الدوری همراه شده و نیروهای امنیتی در این راستا مقررات منع آمد و رفت در منطقه جرف الصخر ایجاد کردند تا بتوانند 12 تن از سران گارد ریاست جمهوری سابق عراق را بازداشت کنند.
این منبع امنیتی ادامه داد: این افراد متهم به همکاری با سازمان القاعده هستند و گروههای مسلح را به صورت پیشرفته ای آموزش می دادند تا زمینه را برای انجام کودتای نظامی در این کشور آماده کنند.
بر اساس این گزارش افراد فوق از کسانی هستند که در عملیات تروریستی علیه شهروندان دست داشته اند و از سوی یک کشور عربی - که وی از ذکر نام آن را خودداری کرد- مورد حمایت قرار گرفته اند.
به گفتۀ منبع مذکور، نیروهای امنیتی بعد از بازداشت این افراد تدابیر امنیتی و مقررات منع آمد و رفت را در ناحیه جرف الصخر تشدید کرده اند.