بېرته
به آتش کشیدن منازل مسلمانان میانمار ادامه دارد
نیروهای امنیتی میانمار برای کنترل گروه های خشونت طلب بودایی که روزچهارشنبه برای دومین روز پیاپی به آتش زدن منازل مسلمانان در شهر لاشیو در شمال میانمار ادامه دادند، با مشکل مواجه هستند.
د خپرېدو نېټه: 1392/03/10 0:0د خبر شمېره: 14650سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا

نیروهای امنیتی میانمار برای کنترل گروه های خشونت طلب بودایی که روزچهارشنبه برای دومین روز پیاپی به آتش زدن منازل مسلمانان در شهر لاشیو در شمال میانمار ادامه دادند، با مشکل مواجه هستند.
دهها جوان و نوجوان بودایی سوار بر موتورسیکلت و پای پیاده به گشت زنی در شهر 130 هزار نفری لاشیو ادامه داده و برخی از آنان سرودهای قومی سر می دهند.
این بوداییان روز سه شنبه یک مسجد و یک مدرسه دینی را نیز در شهر لاشیو به آتش کشیدند.
سخنگوی تین سن رئیس جمهوری میانمار در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد در این درگیری ها دست کم یک نفر کشته شد و چهار نفر زخمی شدند. پلیس نیز اعلام کرد برای متفرق کردن آشوبگران اقدام به تیراندازی هوایی کرده است.
بوداییان افراطی در این شهر که در منطقه ای کوهستانی در 700 کیلومتری یانگون قرار دارد، با گستاخی به اقدامات نژادپرستانه علیه مسلمانان ادامه می دهند.
ناآرامی های طایفه ای سال گذشته از ایالت راخین در غرب میانمار آغاز شد سپس به مرکز این کشور و مناطق نزدیک به یانگون سرایت کرد.
تا چهارشنبه شب فروشگاه ها و منازل مسلمانان در یکی از محله های لاشیو همچنان در حال سوختن بود و هیچ نشانه ای از حضور مسلمانان در این شهر دیده نمی شد.
در ماه مارس 44 نفر که اکثر آنها مسلمان بودند در خشونت های شهر مختیلا در مرکز میانمار کشته شدند. مسلمانان حدود 5 درصد جمعیت 60 میلیونی میانمار را تشکیل می دهند.