بېرته
حمله طالبان به پایگاه های ناتو و امریکا در خوست
د خپرېدو نېټه: 1389/06/06 0:0د خبر شمېره: 1605سرچینه: آژانس خبری ایرکا

دو پایگاه ناتو و امریکا در ولایت خوست واقع در شرق کشور صبح امروز هدف حمله افراد طالبان قرار گرفت .
به گزارش منابع خبری، طالبان اعلام کرده اند ،درحمله افراد این گروه به پایگاه های "سالرنو" ناتو در نزدیکی شهر خوست و پایگاه "کمپ چپمن" مربوط به نظامیان آمریکایی در فرودگاه خوست چند نظامی امریکایی را کشته وبه یک فروند بالگرد نظامی هم اسیب وارد کرده اند.
رافائل تورِس، از فرماندهان نیروهای خارجی درافغانستان گفته است، افراد طالبان با به تن کردن جلیقه های انفجاری قصد داشتند آسیب و تلفات قابل ملاحظه ای به پایگاههای نیروهای خارجی وارد کنند.
ژنرال عبدالحکیم اسحاق زی، فرمانده پولیس خوست هم گفت ، درگیری در خوست پایان یافته است و یک کامیون مملو از مواد منفجره که مهاجمان آن را برای انفجار به محل درگیری آورده بودند، به دست نیروهای پولیس افتاده است.
ژنرال " اسحاق زی " تاکید کرد ، مهاجمان در حمله به این دو پایگاه از موشک استفاده کرده اند .
این دومین حمله بزرگ به پایگاه نظامیان آمریکایی در خوست است.
در دسامبر سال 2009 میلادی در پی یک حمله انفجاری به پایگاه آمریکایی ها در خوست دست کم هفت مامور اطلاعاتی آمریکایی کشته شدند.