بېرته
مدیر امنیت قوماندانى امنیۀ ولسوالى ساغر کشته شد
د خپرېدو نېټه: 1389/10/08 0:0د خبر شمېره: 3350سرچینه: آژانس خبری ایرکا

مدیر امنیت قوماندانى امنیۀ ولسوالى ساغر ولایت غور، به قتل ر سید.
سمونوال بشیر آمر امنیت قوماندانى امنیۀ غور، امروز(8 جدى) به خبرنگاران گفت که سمونیار برهان الدین،شب گذشته براثر کمین افراد مسلح ناشناس، به قتل رسید.
وى افزود که علت قتل و هویت عاملین آن، تا هنوز مشخص نیست و پولیس تحقیقات را در زمینه آغاز کرده است.
اما ذبیح الله مجاهد سخنگوى طالبان، با پذیرفتن مسوولیت این حمله، گفت آنها مدیر امنیت ولسوالى ساغر را، زمانى با ضرب گلوله کشتند که به سوى منزل خود برمیگشت.
این سومین حملۀ مسلحانه، ظرف یکماه گذشته در غور بوده و باشنده هاى آن ولایت، با ابراز نگرانى میگویند که اوضاع امنیتى، رو به وخامت گذاشته و حملات مسلحانه، افزایش یافته است.
در این مدت، مدیر جنایى ولسوالى پسابند ولایت غور، به اثر انفجار ماین کنار جاده نیز کشته شد و دو محافظش مجروح گردید و طالبان، مسوولیت قتل او را به عهده گرفتند.
همچنان در دو حملۀ مسلحانۀ دیگر، رئیس عبدالسلامقوماندان جهادى در مرکز غور و یک کارمند ریاست احیا و انکشاف دهات در ولسوالی دولتیار، کشته و چهار تن دیگر مجروح گردیدند.