بېرته
خاخامهای اسرائیلی در مظان اتهامات جنسی
د خپرېدو نېټه: 1389/10/11 0:0د خبر شمېره: 3383سرچینه: آژانس خبری ایرکا

پلیس اسرائیل می گوید، تحقیقات درباره پرونده یک خاخام اسرائیلی متهم به آزار جنسی چندین کودک، در جریان است.
این خاخام اسرائیلی در یکی از این موارد، دختر چهارده ساله ای را سه سال پیش به طرز وحشیانه ای مورد آزار جنسی قرار داده است.
بخشی از جزئیات این پرونده جمعه زمانی علنی شد که حکم مسکوت نگاه داشتن این پرنده لغو شد. این در حالی است که، نام این خاخام و جزئیات دیگر این پرونده، هنوز فاش نشده است.
گزارش ها حاکی است، پلیس از ماهها پیش در حال پیگیری جزئیات پرونده این خاخام 60 ساله است.
یکی از مقامات پلیس اسرائیل اعلام کرد، تا کنون سه کودک موافقت کرده اند که درباره تجربه تلخ آزار جنسی خود به دست این خاخام، علیه او در دادگاه شهادت دهند.
این مقام پلیس افزود، کودکان دیگری نیز از سوی این خاخام مورد آزار جنسی قرار گرفته اند اما هنوز شکایتنامه رسمی پر نکرده اند.
پیش از این نیز خبرهایی درباره سوء استفاده جنسی شماری از خاخام های اسرائیلی از کودکان، منتشر شده بود و مقامات قضایی رژیم اسرائیل در حال بررسی پرونده آنان هستند.