به گزارش خبرگزاری افغان ایرکا، قبل از ظهر دیروز جمعه 22 اسد 1395 مراسم ختم قرآن و یاد بود از شخصیت فرهنگی کشور مرحوم الحاج سید آقا حسین هاشمی لولنجی مشاور سابق رئیس جمهور و چهره فرهنگی کشور در مسجد قهرمان کربلا واقع در تیمنی شهر کابل گرامی داشت به عمل آمد. در این محفل دوستان ، اقوام و مسئولین دولتی و شخصیت های فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی به شمول مسئولین سفارت جمهوری اسلامی ایران اشتراک نمودند.
و پس از ختم قرآن و اتحاف دعا به روح آن مرحوم آقای جعفری دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان به ایراد سخن پرداخت و از تلاش های مرحوم استاد هاشمی در ارتباط با وحدت و همدلی بین مردم و احزاب به نیکی یاد نمود
آقای جعفری در بخش از صحبت هایش گفت: مرحوم آقای هاشمی شخصیت دلسوز ، متواضع ، توانا ، خلاق و مبتکر بود و تا پایان عمر در راستای وحدت همدلی مردم اش تلاش و کوشش نمود چه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از پیروزی ، هنگامی که ایشان عضو شورای ائتلاف هشتگانه مجاهدین در تهران بود همواره مجاهدین و احزاب را به وحدت و همدلی فرا می خواند و یکی از شخصیت های تأثیر گذار بود که با قلم و اندیشه و زبان گویایش خدمات شایانی را به مردم افغانستان ارائه کرد.
آقای هاشمی شخصیت عمیق ، دقیق و متفکر جامعه ما بود ، هاشمی از میان ما رفت وظیفه و رسالت ما چیست؟ جامعه ما و مردم ما بیش از هر زمان نیاز به وحدت و یک پارچگی دارد ، مردم ما تاوان زیادی را در طول انقلاب و بعد از آن پرداخت نموده اند ، شهدای زیادی را تقدیم کشور نموده است و مردم ما مردم متعهد و متدین و صادق است و باید از جایگاه و پایگاه که در خور شأن و منزلت و مقام اش است بر خوردار شوند.
آقای جعفری گفت: آنهایی که ما را بنام های مختلف تفکیک می کنند و اختلاف بین ما می اندازد و یکی را سادات ، یکی را هزاره و یکی را بیات و یکی را قزلباش لقب و عنوان می دهد متوجه باشند مردم ما آگاه است و دیگر بازی این مسائل را نمی خورند ، پیروان مکتب اهل بیت (ع) یکی هستند و متحد هستند و به یاری خدا متحد تر خواهند شد ، ما باید تلاش کنیم تا وحدت و همبستگی ملی را بوجود بیاریم و این اولویت و نیاز عاجل ماست.
آقای جعفری دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان شرایط فعلی کشور را نگران کننده و بحرانی خواند و از مقامات دولت وحدت ملی آقایان محمد اشرف غنی رئیس جمهور و عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه خواست به نگرانی مردم ، احزاب و بحران موجود توجه نمایند ، امروز بیش از هر زمان دیگر خویشتن داری ، حوصله مندی ، سعه صدر ، پذیرش یکدیگر برای دولت مردان ما ضروری است و ما از مسئولین محترم می خواهیم به جای برخورد های سلیقه ای و کوچک به منافع علیای کشور بیندیشند امروز نیروهای امنیتی و اردوی ملی ما جان های شیرین شان را در هلمند ، کندوز و جای جایی این کشور در مصاف با تروریست ها فدای این مرز و بوم می کنند و شایسته نیست مقامات محترم دولت وحدت ملی ، بیایند به مسائل سلیقه ای، مقطعی و زود گذر دامن بزنند.
بېرته
از مقام شامخ چهره فرهنگی کشور مرحوم آقای استاد هاشمی لولنجی تجلیل به عمل آمد
به گزارش خبرگزاری افغان ایرکا، قبل از ظهر دیروز جمعه 22 اسد 1395 مراسم ختم قرآن و یاد بود از شخصیت فرهنگی کشور مرحوم الحاج سید آقا حسین هاشمی لولنجی مشاور سابق رئیس جمهور و چهره فرهنگی کشور در مسجد قهرمان کربلا واقع در تیمنی شهر کابل گرامی داشت به عمل آمد.
د خپرېدو نېټه: 1395/05/23 10:39د خبر شمېره: 34037سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
