نمایندگان اعزامی رییس جمهور اشرف غنی به ریاست اجراییه، از عبدالله عبدالله، خواسته اند که دیدار اش با رییس جمهور اشرف غنی را تا فروکش کردن حساسیتها و عصبانیتها به تعویق اندازد.
محمد حنیف اتمر، مشاور امنیت ملی و عبدالسلام رحیمی، رییس دفتر ریاست جمهوری دیروز به هدف گفتگو با عبدالله عبدالله به ریاست اجراییه رفته بودند.
حشمت رادفر، مشاور رسانهای رییس اجراییه امروز در گفتگو با کلید با بیان این مطلب، افزود: "سفرای برخی از کشور های خارجی مقیم کابل نیز در دیدار شان با رییس اجراییه اظهار نگرانی کرده اند که اختلافات تازه میان رهبران حکومت سبب بدتر شدن وضعیت روان سیاسی و امنیتی در افغانستان نشود."
با این حال، مشاور رسانهای رییس اجراییه، میگوید: "در ملاقات که قرار است میان رهبران حکومت وحدت ملی انجام شود، تنها میان رییس اجراییه و رییس جمهور صورت خواهد گرفت و سایر مقامهای حکومتی صلاحیت گفتگو به هدف رفع مشکلات روان با عبدالله عبدالله را ندارند.
این در حالیست که قرار بود، پس از چاشت دیروز رییس اجراییه با رییس جمهور دیدار کند؛ اما بدلایل نامعلوم این دیدار تاکنون برگزار نشده است.
بېرته
ریاست جمهوری خواستار تعویق دیدار رهبران حکومت ملی شد
نمایندگان اعزامی رییس جمهور اشرف غنی به ریاست اجراییه، از عبدالله عبدالله، خواسته اند که دیدار اش با رییس جمهور اشرف غنی را تا فروکش کردن حساسیت ها و عصبانیت ها به تعویق اندازد.
د خپرېدو نېټه: 1395/05/24 16:16د خبر شمېره: 34067سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
