بېرته
طى سال جارى 3554 تن از تمام زندان هاى کشور رها شده اند
د خپرېدو نېټه: 1389/12/29 0:0د خبر شمېره: 4562سرچینه: آژانس خبری ایرکا

طى سال جارى از تمام زندان هاى کشور به شمول زندان پروان، 3554 زندانى به اساس فرامین رئیس جمهور و نتیجه کار کمیسیون ویژه رها شده اند.
این اظهارات را حبیب الله غالب وزیر عدلیه کشور امروز (29 حوت) در کابل به خبرنگاران ابراز کرد.
منبع افزود که از جمله افراد رها شده، 700 تن در نتیجه کار کمیسیون ویژه ایجاد شده از طرف رئیس جمهور از زندان پروان رها شده اند.
زندان پروان که به زندان بگرام مشهور است، قبلاً بطور مکمل مربوط نیروهاى خارجى بود اما اکنون روند سپردن آن به دولت افغان جریان دارد.
وزیر عدلیه گفت که زندانیان متباقى طى سال جارى به مناسبت روز هاى ملى و مذهبى به اساس فرامین رئیس جمهور رها شده که 119 زن نیز شامل آنها میباشد.
وى گفت که این افراد به ارتکاب جرایم مختلف زندانى شده بودند.
منبع همچنان گفت که به اساس فرامین رئیس جمهور به مناسبت روز هاى ملى و مذهبى، طى سال جارى که امروز آخرین روز آن است، در مدت حبس حدود پنج هزار زندانى که 140 تن شان زنان اند، کاهش آمده است.
قرار معلومات غالب، در حال حاضر حدود 20 هزار تن به جرایم مختلف در تمام زندان هاى کشور زندانى اند.
وزیر عدلیه از کمبود خدمات صحى در زندان ها اظهار نگرانى کرد و افزود که این مشکل طى سال آینده بررسى خواهد شد و مراکز صحى را به کمک بانک جهانى در زندان ها ایجاد خواهند کرد.
وى بدون ارائه معلومات بیشتر گفت که خدمات صحى در زندان هاى برخى ولایات به شمول کابل وجود دارد اما کافى نیست.