شاه "بهومیبول ادولیادی" روز پنج شنبه به عمر 88 سالگی و در نتیجه بیماری در گذشت. حکومت تایلند یک سال عزاداری را برای مرگ او اعلام کرده است.
شهروندان این کشور از روز پنج شنبه به جاده ها بر آمده اند و به رهبر پیشین شان ادای احترام می کنند.
شهروندان تایلند از مرگ پادشاه این کشور بسیار ناراحت استند.
آنان در تمامی شهرها به ویژه شهر بانکوک به پادشاه پیشین ادای احترام می کنند.
عزاداری رسمی، یک سال دوام خواهد کرد.
سیوانارت پرا انان، باشنده بنکاک گفت: «همکی ناراحت استند. این ضایعه بزرگی برای مردم تایلند است. پادشاه ما همواره در قلب های مردم تایلند خواهد ماند.»
سیوانی، واریکورنساکول، باشنده شهر بنکاک اظهار داشت: «از هنگام تولدم تا کنون، پادشاه را به عنوان پدر معنوی تمامی ملت می شناختم. او ما را متحد ساخته بود. هیچ گاهی اینقدر ناراحت نبوده ام.»
پادشاه تایلند در سال 1946 به سلطنت رسید.
در میان پادشاهان کنونی در جهان، او بیشترین دوره سلطنت را داشت.
قرار است پسر او ماها واجیرالونگکورن، به پادشاهی برسد؛ اما بربنیاد گزارش ها، او خواهان به تعویق افتادن این روند شده است.
بېرته
پادشاه تایلند به عمر 88 ساله گی درگذشت
شاه "بهومیبول ادولیادی" روز پنج شنبه به عمر 88 سالگی و در نتیجه بیماری در گذشت. حکومت تایلند یک سال عزاداری را برای مرگ او اعلام کرده است.
د خپرېدو نېټه: 1395/07/23 12:43د خبر شمېره: 55125سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
