مسوولان محلی ولایت ننگرهار در شرق کشور میگویند که اداره امنیت ملی این ولایت طی عملیات ویژهای یک کودک حدود 8 ساله را از قید آدمربایان رها ساخته و در پیوند به اختطاف او 3 نفر را بازداشت کرده است.
دفتر رسانهای والی ولایت ننگرهار با نشر خبرنامهای صبح امروز سهشنبه 27 میزان، اعلام داشته است، این کودک که حدود 8 سال سن دارد مدت 3 روز پیش از مربوطات کارته الفت ناحیه هفتم شهر جلالآباد ربوده شده بود.
در خبرنامه آمده است که در پیوند به این رویداد، سربازان امنیت ملی 3 نفر را بهنامهای عیسی خان، عبدالحق و نور آغا بازداشت کردهاند که افراد بازداشت شده به جرم خود اعتراف کردهاند.
دفتر رسانهای والی ننگرهار نوشته است که افراد بازداشت شده، باشندگان ولسوالی خوگیانی این ولایت میباشند.
بېرته
امنیت ملی یک کودک 8 ساله را از قید آدم ربایان آزاد کرد
مسوولان محلی ولایت ننگرهار در شرق کشور می گویند که اداره امنیت ملی این ولایت طی عملیات ویژه ای یک کودک حدود 8 ساله را از قید آدم ربایان رها ساخته و در پیوند به اختطاف او 3 نفر را بازداشت کرده است.
د خپرېدو نېټه: 1395/07/27 11:22د خبر شمېره: 55201سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
