بېرته
جنگ افغانستان "فاجعه ای کامل"
د خپرېدو نېټه: 1390/03/18 0:0د خبر شمېره: 5615سرچینه: آژانس خبری ایرکا

سارا فلاندرز از "مرکز عمل بین المللی" در نیویورک می گوید، جنگ افغانستان فاجعه ای کامل برای همه گروه های درگیر در این جنگ به شمار می آید.
فلاندرز گفت: "این جنگ از ابتدا تا کنون فاجعه ای کامل برای مردم افغانستان و برای سربازان امریکایی و ناتو که به جنگ اعزام می شوند، است."
فلاندرز در گفت وگو با بخش امریکای وب سایت پرس تی وی افزود: "در اکتبر 2001 و در حمله اولیه به افغانستان، امریکایی ها تلفاتی نداشتند اما از آن زمان تاکنون، مقاومت سال به سال بیشتر شده و شمار تلفات نیروهای امریکایی در سال 2011 به بالاترین رقم در 10 سال اخیر رسیده است."
فلاندرز در پایان گفت: "در هر سطحی این سیاست فاجعه بار است ولی گیتس می گوید که موفقیت در هر چیزی امکان پذیر است. هیچ موفقیتی قابل پیش بینی نیست."
رابرت گیتس وزیر دفاع امریکا روز شنبه (14 جوزا) در سفر غیرمنتظره به افغانستان گفت، تغییر استراتژی در جنگ افغانستان "عجولانه" است.
گیتس همچنین گفت که امریکا در زمان تعیین شده، ماه ژوئیه، تنها بخشی از نیروهای نظامی خود را از افغانستان خارج می کند.
این در حالی است که رابرت گیتس در دهمین نشست امنیتی آسیا که روز شنبه در سنگاپور برگزار شد، بر تداوم حضور نظامی امریکا در مناطق مختلف آسیا تاکید کرد.