شورای امنیت ملی افغانستان به اداره‌های مسوول هدایت داده تا با جدیت بیشتر روی تطبیق مواد موافقت‌نامه صلح با حزب اسلامی کار کنند.
دفتر شورای امنیت ملی با ارسال یک خبرنامه‌ی به رسانه‌ها گفته است که در جلسه این شورا به ادارات مربوطه هدایت داده شده تا تلاش‌هایی شان را بر تطبیق ماده‌های این توافقنامه و به طور مشخص در قسمت رهایی زندانیان،آتش بس و ایجاد ساحات صلح بیشتر کنند.
جلسه شورای امنیت که به ریاست محمد اشرف غنی، روز گذشته در ارگ دایر شده وی افزون بر گفتگوها روی چگونگی تطبیق موافقت‌نامه صلح با حزب اسلامی تاکید بر تطبیق برنامه‌های زمستانی ارگان‌های امنیتی نموده است و هدایت لازم را در این خصوص به مسوولان امنیتی داده است.
توافقنامه صلح میان دولت افغانستان و حزب اسلامی در ماه میزان سال جاری امضا شد که براساس این توافقنامه دولت ضمانت کرده است که در بدل برقراری آتش‌بس، توقف فعالیت نظامی حزب اسلامی به گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی و سایر فرماندهان شورشی این حزب مصوونیت قضایی بدهد و شماری از زندانیان وابسته به این حزب را نیز از زندان آزاد می‌کند.