بېرته
دبیر کل "حزب رفاه ملی افغانستان " در گفت وگو با فارس: مشارکت طالبان در قدرت موجب سلب مشروعیت دولت می شود
د خپرېدو نېټه: 1390/03/25 0:0د خبر شمېره: 5716سرچینه: آژانس خبری ایرکا

دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان تأکید کرد که مردم افغانستان حضور طالبان را مخل امنیت دانسته و معتقدند مشارکت مجدد اعضای جریان افراط موجب سلب مشروعیت دولت افغانستان خواهد شد.
"محمد حسن جعفری " در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل اظهار داشت: تلاش های جاری صلح در افغانستان به ثمر نخواهد نشست و مسیر آن چون برگرفته از آرای مردم و بطن جامعه نیست، مورد پذیرش ملت افغانستان قرار نمی گیرد.
رئیس مجمع فرهنگی انقلاب اسلامی افغانستان با اشاره به تجربه استقرار نیروهای خارجی در دیگر کشورها، گفت: تجربه تلخ و شوم حضور نیروهای خارجی در برخی کشورهای منطقه نشان می دهد که حضور آنان با دستاوردهای مثبت همراه نبوده است و هم اکنون پس از گذشت چندین سال از حضور نیروهای آمریکایی در عراق، پارلمان، دولت و مردم این کشور خواهان خروج هرچه سریع تر نیروهای خارجی از کشور خود هستند.
جعفری همچنین با بیان اینکه بر خلاف تصور اولیه مردم که می پنداشتند غرب با حضور خود می تواند برخی موانع و تنگناهای اقتصادی و مالی آنان را برطرف سازد، به حضور تلخ آمریکا در پاکستان اشاره کرده و افزود: آمریکایی ها به رغم اینکه کمک های مالی هنگفتی را به اسلام آباد سرازیر کرده اند، با این وجود اکنون پس از نزدیک به 10 سال همراهی پاکستان با آمریکا، علاوه بر اینکه زیرساخت های سیاسی در این کشور به سبب حضور و دخالت غرب به شدت آسیب دیده است، مردم پاکستان نیز متعرض دولت و حاکمان خود شده و حیثیت و استقلال برباد رفته کشور خود را خواستارند.
وی گفت: حضور غرب در کشورهای شرقی همواره با مصیبت، جنجال و کشمکش همراه بوده و حضور آنان در افغانستان نیز با پیامدهایی همچون رواج فرهنگ مبتذل، اعتیاد به مواد مخدر و روی آوردن جوانان به رسانه های تصویری غرب که هیچگونه سنخیتی با فرهنگ حاکم افغانستان ندارد، همراه بوده است.
دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان با تأکید بر اینکه آمریکایی ها همواره در راستای منافع خود تصمیم می گیرند و در صورت اقتضا، پشت دوستان خود را خالی خواهند کرد، افزود: آمریکایی ها در دوره جهاد بیشترین تلاش و انرژی خود را صرف حمایت از گروه های جهادی به منظور خارج کردن ارتش شوروی سابق از افغانستان کردند اما پس از دوره جهاد، با توجه به اینکه حمایت از مردم افغانستان در راستای منافع آنها نبود، پشت این مردم را خالی کردند.
وی افزود: اکنون نیز که به رغم رضایت شهروندان آمریکایی، دولت این کشور روزانه بیش از 100 میلیون دلار از محل مالیات آن مردم هزینه جنگ افغانستان می کند، تردیدی وجود ندارد که این اقدام نیز در راستای منافع واشنگتن است و چنانچه روزی منافع آن کشور ایجاب کند، پشت ملت افغانستان را مجددا خالی خواهد کرد.
جعفری در پایان با اشاره به حضور مثبت و مؤثر ایران در دوره جهاد و کمک های بی شائبه به مجاهدان و مردم افغانستان، تأکید کرد که دیگر حنای غرب و کشورهای حامی افراط گرایی نزد مردم افغان رنگ باخته و اکنون بیش از پیش نیاز به کمک و همراهی ایران با کشور همسایه خود وجود دارد.
منبع: http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=9003240514