محمداشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، به پاس ارج گذاری به شهدای حملۀ تروریستی اخیر در قوماندانی قول اردوی 209 شاهین، با صدور حکمی فردا یکشنبه را ماتم ملی اعلام کرد.
در این حکم چنین آمده است:
به منظور اعزاز و تکریم شهدای حادثه تروریستی اخیر که در مسجد قول اردوی 209 شاهین حین ادای نماز جمعه به شهادت رسیدند، مراتب آتی منظور است.
مادۀ اول:
روز یک شنبه مورخ 3/2/1396 عزای ملی اعلام شده و بیرق افغانستان در سراسر کشور و در نمایندگی های سیاسی آن به حالت نیمه برافراشته در آورده شود.
مادۀ دوم:
مراسم خاص اتحاف دعا به روح شهدای حادثه تروریستی اخیر در قول اردوی 209 شاهین برای یک روز در مسجد ارگ ریاست جمهوری و مساجد سراسر کشور برگزار گردد.
بر اساس آخرین آمار غیر رسمی در حمله تروریستی بر قول اردوی 209 شاهین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ بیش از 130 نفر شهید و دستکم 60 نفر زخمی شدند.
امروز نیز رئیس جمهور به منظور بررسی همه جانبه این حادثه در رأس یک هیأت به بلخ سفر کرد.
بېرته
فردا یکشنبه 3 ثور در سراسر افغانستان عزای عمومی اعلام شد
محمداشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، به پاس ارج گذاری به شهدای حملۀ تروریستی اخیر در قوماندانی قول اردوی 209 شاهین، با صدور حکمی فردا یکشنبه را ماتم ملی اعلام کرد.
د خپرېدو نېټه: 1396/02/02 18:54د خبر شمېره: 58040سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
