شاروالی کابل، کار ساخت 57 کوچه و سرک فرعی را در دشت برچی از مربوطات ناحیه سیزدهم شهر کابل شروع کرد.
عبدالله حبیب‌زی، سرپرست اداره شاروالی کابل، گفت: «ساخت 57 سرک فرعی گذر داش‌های جبار خان به طول مجموعی 12 کیلومتر از پروگرام انکشافی شاروالی کابل بوده که شامل ساخت آب‌روها، پلچک‌های کانکریتی و فلزی در 92 موقعیت و تنظیم سیستم کثافات جامد می‌باشد و کار آن توسط شرکت ساختمانی اتفاق زدران طی یک سال به هزینه‌ی نزدیک به 53 میلیون افغانی به پایه اکمال خواهد رسید».
آقای حبیب‌زی، روز گذشته (یک‌شنبه 3 ثور) اعلام کرد که 3 سرک وصلی که سرک عمومی دشت برچی را به سرک عمومی کمپنی وصل می‌سازد، کار سروی و دیزاین آن از سوی شاروالی کابل، به‌منظور تهیه اسناد تخنیکی و استملاکی تحت کار می‌باشد و قرار است کار عملی ساخت آن در آینده‌ی نزدیک، روی دست گرفته شود.
سرپرست شاروالی کابل، علت ازدحام ترافیکی جاده‌ی دشت برچی را عدم رعایت قوانین ترافیکی از سوی عابرین و چالش دست‌فروشان آن ساحه می‌خواند.
وی گفته است که شاروالی کابل مصمم به تعین جای مناسب برای مدیریت دست‌فروشان و کراچی‌های سیار در آن ساحه بوده که تا چند ماه آینده از مشکلات ترافیکی این مسیر کاسته خواهد شد.