مقامهای محلی ولایت سرپل گفته اند که طالبان مسلح از سه سمت بر منطقه «میرزا ولنگ» ولسوالی صیاد حمله کردند و اگر کمک هوایی فرستاده نشود، مرکز این ولسوالی نیز با تهدید جدی روبرو خواهد شد.
ذبیح الله امانی، وضعیت در این ولسوالی را نگران کننده دانسته و گفته است که اگر نیروهای کمکی و هوایی فرستاده نشود، مرکز این ولسوالی نیز با تهدید جدی امنیتی روبرو خواهد شد.
سخنگوی والی سرپل تاکید کرده است که تاکنون درپی نبرد میان نیروهای امنیتی و طالبان در ولسوالی میرزا ولنگ، پنج طالب و یک پولیس محلی کشته شده اند.
طالبان مسلح در چند هفتهی گذشته حمله هایشان را در شماری از ولسوالی های کشور شدت بخشیده اند.
این درحالیست که نیروهای امنیتی افغان روز گذشته مرکز ولسوالی جانی خیل ولایت پکتیا را از تصرف طالبان بیرون کردند.
بېرته
احتمال سقوط ولسوالی «صیاد»؛
طالبان از سه سمت بر ولسوالی صیاد حمله کردند
مقام های محلی ولایت سرپل گفته اند که طالبان مسلح از سه سمت بر منطقه «میرزا ولنگ» ولسوالی صیاد حمله کردند و اگر کمک هوایی فرستاده نشود، مرکز این ولسوالی نیز با تهدید جدی روبرو خواهد شد.
د خپرېدو نېټه: 1396/05/14 11:12د خبر شمېره: 60011سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
