«ایوانا ترامپ» که از سال 1977 تا 1992 همسر ترامپ «بنگاهدار» و «املاکی» معروف آن زمان در نیویورک بود کتابی با عنوان «ترقی ترامپ» نوشته که داستان مملو از فراز و نشیب زندگی و خیانتها و نامرادیها با دونالد ترامپ را روایت میکند.
در بخشی از این کتاب ایوانا نوشته: زنی بلوند بصورتی غیرمنتظره به من نزدیک شد و گفت «من مارلا هستم عاشق شوهر شما هستم.» من به او گفتم «گم شو! من شوهرم را دوست دارم».
ایوانا در این کتاب نوشته: در زمان زندگی با ترامپ من نقش عمدهای در زندگی و نیز سازمان ترامپ داشتم که در اوج زحمات من به عنوان همسر، ترامپ با برقراری ارتباط نامشروع با خانم مَپل به جدایی من و او منجر شد که سه فرزند من با ناراحتی این خیانت پدرشان، به مدت یک سال با او حرف نزدند.
نکته جالب و تعجبآور اینکه دونالد ترامپ هفته گذشته به ایوانا همسر سابقش پیشنهاد سفارت جمهوری چک که زادگاه او نیز هست را داده بود که او این پیشنهاد را رد کرد.
بېرته
همسر اول ترامپ خبرساز شد
«ایوانا ترامپ» که از سال 1977 تا 1992 همسر ترامپ «بنگاه دار» و «املاکی» معروف آن زمان در نیویورک بود کتابی با عنوان «ترقی ترامپ» نوشته که داستان مملو از فراز و نشیب زندگی و خیانت ها و نامرادی ها با دونالد ترامپ را روایت می کند.
د خپرېدو نېټه: 1396/07/15 13:30د خبر شمېره: 61253سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
