دریک خبرنامهیی ریاست امنیت ملی امروز (چهارشنبه 8قوس) آمد که در یک عملیات ویژۀ نیروهای امنیت ملی، قاری عبدالرحیم مسؤول نظامی طالبان برای ولسوالی نمک و آب در مربوطات شهر تالقان، بازداشت شد.
درخبرنامه افزوده شده که درجریان این عملیات یک همکار قاری عبدالرحیم نیز، باداشت شده است.
خبرنامه میافزاید که قاری عبدالرحیم یک تن از اعضای فعال گروهی طالبان بود که در سازماندهی حملات هراسافگنی دراین ولایت، سهم فعال داشت.
درخبرنامه اضافه شده که عبدالرحیم به دست داشتن در فعالیتهای هراسافگنی اعتراف کرده و افزوده که او و همراهش قصد داشت تا به منظور سازماندهی حملات هراسافگنی و تهاجمی در این ولایت، برای طالبان جنگ افزار فراهم سازد.
بېرته
بازداشت مسؤول نظامی طالبان در ولایت تخار
دریک خبرنامه یی ریاست امنیت ملی امروز (چهارشنبه 8قوس) آمد که در یک عملیات ویژۀ نیروهای امنیت ملی، قاری عبدالرحیم مسؤول نظامی طالبان برای ولسوالی نمک و آب در مربوطات شهر تالقان، بازداشت شد.
د خپرېدو نېټه: 1396/09/08 13:18د خبر شمېره: 62274سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
