وزارت دفاع ملی افغانستان در پیوند به تنش‌های سیاسی اخیر میان ریاست جمهوری و والی بلخ، گفته است که بی‌طرف می‌ماند.
دولت وزیری، سخنگوی وزارت دفاع ملی امروز، چهارشنبه 29 قوس، در پاسخ به یک خبرنگار گفت: "ارتش ملی افغانستان یک ارتش غیرسیاسی است. ما قطعاً در موضوع حکومت و سیاست مداخله نمی‌کنیم، اما مدافع نظام هستیم".
آقای وزیری افزود: "نیروهای دفاعی و وزارت دفاع ملی از حکومت و مردم نگهداری می‌کنند. این وظیفه‌ی ماست و به آن وفادار می‌مانیم".
او در پاسخ به پرسشی دیگر گفت: "استاد عطا محمد نور آدم خوب است. او هیچگاه کاری نمی‌کند که به ضرر افغانستان باشد".
این در حالیست که پس از منظوری استعفای آقای نور از سوی ریاست جمهوری، آقای نور در یک نشست خبری در تلویزیون ملی بلخ این استعفا را "منتفی" خواند و شماری از نظامیان در این نشست از او حمایت کردند.
جنرال عبدالرزاق قادری، آمر امنیت بلخ گفته بود: "من به نمایندگی از منسوبان پولیس بلخ، هر نوع آمادگی خود را نشان می‌دهم. این لباس جنرالی و تمام موقف و چوکی خود را فدای رهبری محبوب خود می‌کنیم".
این در حالیست که حزب جمعیت اسلامی افغانستان در واکنش به منظوری استعفای آقای نور با پخش بیانه‌ای گفته است که اگر ریاست جمهوری در این مورد تجدید تظر نکند، جمعیت "با استفاده از هر گزینه‌ای از حق مردم افغانستان دفاع خواهد کرد".