منابع آگاه دیپلماتیک از هماهنگی میان آمریکا، آل سعود و رژیم صهیونیستی برای برگزاری کنفرانس موسوم به «ریاض 2» خبر دادند.
 به نقل از المنار فلسطین، منابع دیپلماتیک اعلام کردند: رژیم وهابی آل سعود و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در هماهنگی کامل با رژیم صهیونیستی در حال بررسی برگزاری کنفرانس «ریاض 2» در ریاض پایتخت عربستان و البته با مشارکت ابزار واشنگتن در منطقه ی غرب آسیا و شمال آفریقا (خاورمیانه) هستند.
این کنفرانس در چارچوب تلاش بسیار زیاد واشنگتن برای اعمال و اجرای نقشه های جدید در منطقه صورت می گیرد که در راس آنها حل و فصل مسئله ی فلسطین است.
به گفته ی این منابع، کنفرانس «ریاض 1» اهدافش محقق شد و اعضای حاضر در کنفرانس دشمنی شان را با ایران اعلام کردند.
«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در زمان برگزاری آن آمادگی خود را برای ایفای نقش در این رابطه و به حاشیه راندن ایران، مقابله با مقاومت فلسطین و لبنان، محاصره ی فلسطینی ها و لبنانی ها در صورت مخالفت با نتایج کنفرانس «ریاض 1» اعلام کردند.
این منابع در ادامه افزودند: کنفرانس «ریاض 2» که قرار است برگزار شود، پیش از برگزاری کنفرانس منطقه ای ماه مارس آتی برگزار خواهد شد.