یک خواننده زن حامی دونالد ترامپ با رجوع به دادگاه، علیه مدیر انتخاباتی پیشین رئیسجمهور آمریکا به اتهام آزار جنسی شکایت کرده است.
«جوی ویلا» خواننده حامی رئیسجمهور آمریکا و یکی از نامزدهای احتمالی کنگره در انتخابات میان دورهای، از مدیر پیشین ستاد انتخاباتی «دونالد ترامپ» به اتهام آزار جنسی شکایت کرد.
ویلا اعلام کرده است که در جریان گردهمایی ماه نوامبر در واشنگتن، از سوی «کُرِی لواندوفسکی» مورد آزار جنسی قرار گرفته است.
این خواننده سیاه پوست حامی ترامپ پس از پوشیدن لباسی منقش به شعار انتخاباتی او (دوباره آمریکا را با عظمت کنید)، بسیار مورد توجه رسانههای قرار گرفته بود.
ترامپ و بسیاری از اطرافیان او با اتهامات متعدد سوءرفتار جنسی روبرو هستند. با این حال، این اتهامات مانع از آن نشد که او در انتخابات ریاستجمهوری سال گذشته پیروز شود.
بېرته
خواننده آمریکایی از مدیر ستاد انتخاباتی ترامپ به اتهام آزار جنسی شکایت کرد
یک خواننده زن حامی دونالد ترامپ با رجوع به دادگاه، علیه مدیر انتخاباتی پیشین رئیس جمهور آمریکا به اتهام آزار جنسی شکایت کرده است.
د خپرېدو نېټه: 1396/10/06 15:57د خبر شمېره: 62871سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
