محمد محقق، معاون ریاست اجراییه، حمله بر خبرگزاری صدای افغان و مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل را کار داعش دانسته است.
متن پیام معاون ریاست اجراییه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ومن الناس من یشرى نفسه ابتغاء مرضات الله
دشمنان قسم خورده و خونخوار مردم افغانستان و در راس آن گروه تکفیری و تروریستی داعش یکبار دیگر دست به جنایت زده و با انجام حمله تروریستی بر مرکز فعالیتهاى دینیى (تبیان) وخبر گزارى صدای افغان (آوا) در یک نشست فرهنگی در غرب کابل، ده ها تن از فرهنگیان و افراد ملکی را شهید و زخمی ساختند.
اینجانب ضمن محکوم نمودن این حمله تروریستی ناجوانمردانه، شهادت هموطنان گرامی را به خانواده معظم شهدا و مردم افغانستان تسلیت گفته و برای زخمیان این حادثه شفای عاجل استدعا دارم.
بار اول نیست که این گروه تروریستی دست به چنین جنایات فجیع می زنند و افراد ملکی را به خاک و خون می کشانند، بلکه آنان طی سالهای گذشته با انجام حملات ناجوانمردانه تروریستی به مساجد و گردهمایی های مردمی، هزاران تن از هموطنان ما را شهید و زخمی ساخته و تمامی مردم افغانستان را داغدار نموده است.
از مردم عزتمند افغانستان میخواهم که با هوشیاری و برادری در کنار هم منسجم شده یکجا با نیروهای امنیتی شان در چوکات نیروهاى حمایت از مساجد ومراکز دینى فرهنگى دست به کار شده ، نگذارند که تروریستان از خدا بیخبر تکفیرى بیشتر از این دست به جنایت بزنند.
از جامعه بین المللی میخواهیم در امر مبارزه با تروریزم متحد شده و این گروه تروریستی را که دشمن تمام بشر و ارزشهاى انسانى نابود نمایند در غیر آن دودى که از ناحیه این گروه تکفیرى امروز به چشم افغانستان میرود فردا شامل دیگر کشورها خواهد شد .
والسلام على جمیع عباد الله الصالحین
حاجی محمد محقق 7/10/1396
بېرته
پیام محمد محقق معاون ریاست اجراییه در پیوند به حمله تروریستی در غرب کابل؛ حمله بر مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان کار داعش است
محمد محقق، معاون ریاست اجراییه، حمله بر خبرگزاری صدای افغان و مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل را کار داعش دانسته است. متن پیام معاون ریاست اجراییه به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم ومن الناس من یشرى نفسه ابتغاء مرضات الله
د خپرېدو نېټه: 1396/10/07 16:13د خبر شمېره: 62902سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
