محمد حنیف اتمر، مشاور امنیت ملی رییس جمهوری افغانستان در راس یک هیات دولتی دیروز، جمعه 20 دلو، وارد تاشکند، پایتخت اوزبیکستان شد.
قادرشاه سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان با تایید این خبر گفت که این یک سفر کاری رسمی است. او از دادن جزییات بیشتر خودداری کرد.
خبرگزاری ملی اوزبیکستان نوشته است که برنامه‌ی این دیدار شامل ملاقات و گفتگو با وزیر خارجه و سایر مقام‌های دولتی این کشور است.
خبرگزاری افزوده است که در این دیدار دو طرف روی جنبه‌های عملی آمادگی‌ها برای برگزاری یک نشست بین‌المللی روی "روند صلح، همکاری در بخش امنیت و همکاری‌‎های منطقه‌ای" در تاشکند، گفتگو می‌کنند.
این سفر در حالی صورت گرفته است که سه هفته پیش وزیر خارجه‌ی اوزبیکستان اعلام کرده بود که در پیوند به روند صلح افغانستان تا یک ماه دیگر در اوزبیکستان یک نشست برگزار می‌شود.
عبدالعزیز کاملوف، وزیر خارجه‌ی اوزبیکستان در گفتگو با یک رسانه‌ی اوزبیکی گفته بود: "پیگیری روند صلح تنها راه حل برای رویارویی با گروه‌های مختلف هراس‌افگن در داخل افغانستان است".
آقای کاملوف گفته بود که در این نشست بر یک "راهکار ابتدایی" برای دستیابی به راه حل صلح‌‎آمیز بحران افغانستان توافق خواهد شد.