سخنگوی گروه طالبان در صفحه توئیتر خود ادعای برخی مقامات دربارهٔ ارتباط درگیری‌های ولایت فراه بر سر مدیریت آب را رد کرد و افزود که جنگ در این ولایت بر سر حضور نیروهای نظامی آمریکایی است.
«ذبیح‌الله مجاهد» روز یکشنبه در صفحه توئیتر خود با انتشار تصویری از حضور وزیران دفاع و داخله و رئیس امنیت ملی و فرمانده نظامی آمریکایی در ولایت «فراه» نوشت: جنگ جاری در فراه بر سر آب نیست بلکه بر سر پرچم و حضور فرمانده و نظامیان آمریکایی است.
مجاهد خطاب به مقامات حکومت نوشته‌است که اگر شما به راستی احساس افغان بودن دارید، بدانید که جنگ بخاطر تجاوز آمریکایی‌ها به تمامیت ارضی، فضا و آب و خاک ماست.
وی اظهارات وزیر دفاع ملی را که روز گذشته در ولایت فراه درگیری‌ها را در حوزه غرب این کشور برسرمدیریت آب دانسته بود، رد کرد و این جنگ را به دلیل حضور آمریکایی‌ها و نظامیان خارجی اعلام کرد.
روز گذشته (شنبه) وزیردفاع، رئیس امنیت ملی و وزیر داخله همراه با جنرال «جان نیکلسون» فرمانده آمریکایی نظامیان خارجی پس نبرد اخیر در ولایت فراه به این ولایت رفت و وزیر دفاع ملی جنگ فراه و غرب کشور را جنگ برسر مدیریت آب عنوان کرد.