وزارت امور داخله از جلوگیری دو حمله انتحاری در مربوطات شهر کابل خبر می‌دهد.

نجیب دانش، سخن‌گوی وزارت امور داخله می‌گوید که نیروهای امنیتی دو فرد انتحاری را دست‌گیر کرده‌ که می‌خواستند در مربوطات شهر کابل حمله انتحاری را انجام بدهند.

به اساس اطلاعات آقای دانش، این افراد از کوچۀ حلبی‌سازی جادۀ میوند شهر کابل توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌است.

سخن‌گوی وزارت امور داخله می‌گوید که افراد آنان صبح‌ ام‌روز پنج شنبه، آنان را با واسکت‌های‌ انتحاری بازداشت کرده‌اند.

وی اطلاعات بیش‌تر در این مورد نه داده‌است.

گفتنی‌ست که این هم معلوم نیست که این افراد مربوط کدام گروه تروریستی می‌باشد و گروه طالبان هم در این مورد اظهار نظر نکرده‌است.

این درحالی‌ست که شهر کابل دریک هفتۀ اخیر شاهد حمله انتحاری از سوی گروه‌های مخالف مسلح دولت نبوده‌است.

قابل ذکرست که در جریان هفتۀ گذشته یک حمله انتحاری خونین در نزدیک درب ورودی وزارت احیا و انکشاف دهات رخ داد که ده‌ها تن را به خاک و خون نشاند