نظامیان اماراتی با حمله به منازل مسکونی شهروندان یمنی، 8 زن را در ولسوالی «التحیتا» در ولایت الحدیده بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

نظامیان اماراتی دیروز یکشنبه به چندین منزل مسکونی در مرکز ولسوالی «التحیتا» در ولایت الحدیده در ساحل غربی یمن حمله کردند.

پایگاه خبری المراسل نت گزارش داد که در این حمله «متجاوزانه» نظامیان اماراتی، هشت زن یمنی دستگیر شدند که این مساله موجب خشم گسترده اهالی ولسوالی «التحیتا» شده است.

منابع محلی می‌گویند که نظامیان اماراتی این هشت زن را که تعدادی از آنها جوان هستند، به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند.

برخی منابع یمنی نیز می‌گویند که یک مرد یمنی و پسرش به دلیل مقاومت در برابر نظامیانی اماراتی که به منزل آنها حمله کردند، شهید شدند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» چندی پیش فاش کرده بود که افسران اماراتی بازداشتی‌های یمنی را در زندان‌های شهر عدن در جنوب این کشور مورد سوءاستفاده جنسی قرار می‌دهند.

نهاد‌های حقوق بشری بین المللی نیز ضمن تایید شکنجه زنان در زندان‌های داخلی و خارجی امارات، برخورد بسیار خشن با آن‌ها را شکنجه «سیستماتیک» توصیف کرده‌اند.