بېرته
ملت مجاهد افغانستان باید امضای پیمان استراتژیک و پایگاه دایمی امریکا را به شدت محکوم کنند
د خپرېدو نېټه: 1390/06/27 0:0د خبر شمېره: 6756سرچینه: آژانس خبری ایرکا

در سایه انعقاد پیمان استراتژیک، تلاش می شود تا شخصیت های جهادی و متدین، از صحنه فعالیت ها حذف شوند و ملت مجاهد افغانستان باید در مخالفت با این روند، تصمیم قاطع و جدی بگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدای افغان حجت الاسلام و المسلمین سید جواد موسوی که در جمع مردم متدین ولسوالی پغمان ولایت کابل در مراسم هفتمین روز درگذشت مرحوم حاجی عبدالوهاب از بزرگان مردمی ولسوالی پغمان سخن می گفت، تاکید کرد که امروز، بزرگترین دشمن اسلام، یهودیت و مسحیت تحریف شده است و این دشمن بزرگ، هم اکنون صدها مرکز مخفی و علنی اسلام ستیزی را در کشور ما فعال کرده اند. این عالم دینی، در بخشی از سخنان خود گفت که مسلمانان، یهودیت و مسیحیت را به عنوان دو دین الهی که پیامبرانشان برای هدایت انسانها مبعوث شده بوده اند قبول دارند، اما با ظهور اسلام، این دو دین نسخ شده و همه جامعه بشری باید به اسلام که آخرین و کاملترین دین الهی است ایمان بیاورند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی افزود: مسیحیت و یهودیت فعلی، ادیان تحریف شده و انجیل و تورات فعلی نیز تحریف شده می باشد و لذا کلیه فعالیت های صورت گرفته از سوی مراکز مخفی یهود و نصارا در افغانستان به عنوان دشمنان اصلی اسلام، باید مورد توجه جدی واقع شود.
ایشان به عنوان یکی از مسئولین مرکز فعالیت های سیاسی فرهنگی تبیان، از تلاشهای جدی مرحوم حاجی عبدالوهاب در برگزاری روز قدس گذشته تقدیر و تشکر کرد و گفت: حاجی عبدالوهاب در روز جهانی قدس که روز همبستگی همه مسلمانان جهان به خصوص ملت مجاهد و قهرمان افغانستان با مردم مظلوم فلسطین است، نقش ارزنده و فعال داشت و این، نهایت دلسوزی او را نسبت به مسلمانان مظلوم فلسطین می رساند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی، با اشاره به روحیه استعمار ستیزی و قهرمان پروری مردم متدین پغمان که شکل دهنده اولین شکست استعمار انگلیس در افغانستان بوده اند، به مساله بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان اشاره کرد و گفت: امروز بر اثر موج بزرگ بیداری اسلامی که در کشورهای مختلف در حال گسترش است، مردم مصر، سفارت اسرائیل را در این کشور بسته اند سفیر اسرائیل در اردن، از ترس مردم این کشور فرار کرده و سفارتش بسته شده است و ممکن است این اتفاق در سایر کشورها هم بیفتد،و در افغانستان هم باید علما و روحانیون در برابر موجهای اسلام ستیزی و مراکز یهود و مسیحیت واکنش نشان داده و ملت شریف افغانستان نیز در پیروری از عاما و روحانیت خود، در صحنه عملی حاضر شوند.
وی، با یادکرد موضوع پیمان استراتژیک میان افغانستان و آمریکا، این پیمان را مخالف شرع و منافع ملی افغانستان دانست و گفت: دشمنان در تلاش هستند در سایه این پیمان، شخصیت های جهادی و مجاهد مردان ما از صحنه حذف نمایند، لذا ملت مجاهد افغانستان باید تصمیم قاطع و فعال بگیرند و امضای پیمان استراتژیک و پایگاه دایمی امریکا را به شدت محکوم نمایند.