پولیس ملی افغانستان مردی را با 400 قطعه شناس‌نامۀ جعلی از مربوطات شهر کابل، پایتخت کشور، بازداشت کرده‌است.

وزارت امور داخلۀ کشور این روی‌داد را تایید کرده و گفته‌است که نیروهای امنیتی 400 قطعۀ شناس‌نامۀ ورقی را کشف و به دست آورده‌اند.

دفتر مطبوعاتی وزارت امور داخله گفته نیروهای امنیتی زمانی این شناس‌نامه‌ها را کشف و به دست آوردند که مردی می‌خواست آن‌ها را از ولایت کاپیسا به کابل انتقال دهد.

منبع می‌گوید که پولیس ملی در جریان تلاشی وسایط در دروازۀ پل‌چرخی کابل، این شناس‌نامه‌ها را کشف کرده‌است.

به اساس اطلاعات به دست آمده، در پیوند به این روی‌داد یک تن نیز بازداشت شده و تحقیق‌های بیش‌تر از نزد وی جریان دارد.

این درحالی‌ست که کمیسیون مستقل انتخابات کشور قبل از این اعلام کرده که انتخابات شورای ملی کشور به اساس شناس‌نامه‌های ورقی صورت می‌گیرد.

به همین اساس، کمیسیون انتخابات روی شناس‌نامه‌های ورقی برچسب نصب کرده تا در روز انتخابات، از تقلب‌های گسترده جلوگیری گردد.

گفتنی‌ست که استفاده از شناس‌نامه‌های ورقی در انتخابات پارلمانی با موجی از انتقادها روبرو شده و باعث نگرانی‌های زیاد در کشور شده‌است.