گروه طالبان به معرفی فرمانده جدید ناتو برای افغانستان واکنش نشان داده و ادعا کردهاست که جنرال میلر نیز مانند جنرال نیکلسن در این کشور با ناکامی روبرو خواهد شد.
طالبان در خبرنامهیی گفته که این خاک اشغالگران را نمیپذیرد و افزوده که جنرال هاستون میلر هم مثل جنرال جان نیکلسن، در افغانستان شاهد ناکامیها و مایوسیهای خود خواهد بود.
از سوی گروه طالبان ادعا کردهاست که جنرال نیکلسن ماموریت ناکام و شکست خوردۀ افغانستان را به جنرال میلر سپردهاست.
گروه طالبان گفته” جنرال نیکلسن از بمباران هوایی، حملههای درون، مادر بمبها و سلاحهای گوناگون در افغانستان استفاده کرد، امریکایی ها تنها در 6 ماه گذشته 3000 بمب مخرب را بر افغانها پرتاب نمودند، اما به هدف شان رسیدند و منجر شدند تا آنان زودتر مراکز ولایتها را فتح کنند.
گروه طالبان افزوده” اگر جنرال میلر میخواهد که در جمع جنرالهای ناکام و بیکفایت امریکا به شمار نرود، با افغانها پنجه آزمایی نکنند و به جای آن از عقل و شعول کار گیرد.
این درحالیست که روز گذشته، جنرال هاستون اسکات میلر، رسما مسؤولیت فرماندهی ماموریت حمایت قاطع یا ناتو در افغانستان را به عهده گرفت.
انتظار میرود با تعیین میلر به عنوان فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو درگیریها در افغانستان افزایش یابد زیرا این فرمانده آمریکایی به دلیل طرز کار تهاجمی خود شهرت یافته است.
بېرته
واکنش طالبان به معرفی فرمانده جدید ناتو برای افغانستان
گروه طالبان به معرفی فرمان ده جدید ناتو برای افغانستان واکنش نشان داده و ادعا کرده است که جنرال میلر نیز مانند جنرال نیکلسن در این کشور با ناکامی روبرو خواهد شد.
د خپرېدو نېټه: 1397/06/12 11:12د خبر شمېره: 67760سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
