رییسجمهور غنی شب گذشته با زلمی خلیلزاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور صلح افغانستان، در ارگ ریاست جمهوری دیدار و گفتگو نموده است.
زلمی خلیلزاد که به تازگی از سوی مقامات آمریکا به عنوان نماینده ویژه وزارت خارجه این کشور در امور صلح افغانستان انتخاب شده است، پس از سفر به پاکستان و دیدار با مقامات این کشور بعد از ظهر روز گذشته وارد کابل شد.
در بیانیه ارگ ریاستجمهوری آمده است که “راههای تامین صلح در افغانستان به رهبری و مالکیت افغانها” محور اصلی گفتگوهای رییسجمهور با زلمی خلیلزاد بوده است.
محمد اشرف غنی در این دیدار در رابطه با تلاشهای دولت افغانستان در راستای موفقیت روند صلح و تامین امنیت سراسری در این کشور صحبت کرده است.
زلمی خلیلزاد هم در رابطه با هدف سفرش به کابل و کشورهای منطقه صحبت کرده و گفته است که “صلح یک پروسه مقدس است و در این پروسه، حکومت و مردم آمریکا با حکومت و مردم افغانستان متحد میباشند.”
اما افکار عمومی و کارشناسان بر این باور است که ورود خلیلزاد به افغانستان که همزمان می شود با برگزاری انتخابات مجلس، می تواند نشانه ای از دخالت مستقیم آمریکایی ها در مهندسی انتخابات افغانستان باشد.
بېرته
دیدار رئیس جمهور غنی با زلمی خلیلزاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا
رییس جمهور غنی شب گذشته با زلمی خلیل زاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور صلح افغانستان، در ارگ ریاست جمهوری دیدار و گفتگو نموده است.
د خپرېدو نېټه: 1397/07/16 9:47د خبر شمېره: 68266سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
