گروه طالبان حوالی ساعت 6 بامداد امروز جمعه (15 سنبله) از چهار بخش بر شهر فراه حمله کرده‌اند و در حال حاضر درگیری شدید میان نیروهای امنیتی و طالبان جریان دارد.

محب‌الله محب، سخنگوی پولیس فراه می‌گوید که گروه طالبان در4 کیلومتری فرماندهی پولیس فراه قرار دارند، تاکنون 5 نیروی امنیتی کشته و زخمی شده‌اند و طالبان فرماندهی جلب‌وجذب نیروهای ارتش را تصرف و به آتش کشیده‌اند.

در این درگیری تاکنون 18 طالب کشته و 12 تن دیگر زخمی شده‌اند.

سخنگوی پولیس فراه هشدار می‌دهد و می‌گوید که اگر نیروهای هوایی به شهر فراه نرسند، این شهر به دست طالبان سقوط خواهد کرد.
گروه طالبان هم با نشر تصاویری از تصرف فرماندهی جلب‌وجذب ارتش خبر می‌دهند.

اعضای شورای ولایتی فراه می‌گویند، صدها طالب از بخش‌های گوناگون این ولایت گردآمده‌اند و به شهر فراه حمله کرده‌اند.

سقوط بازار ولسوالی اناردرۀ فراه به دست طالبان
شاه‌محمود نعیمی، معاون شورای ولایتی فراه می‌گوید که طالبان از بامداد روز پنج‌شنبه (14 سنبله) از چند بخش بر ولسوالی اناردره نیز حمله کرده‌اند و بازار این ولسوالی را با چندین بخش دیگر به تصرف خود درآورده‌اند.

او می‌گوید، ساختمان فرماندهی پولیس به دست نیروهای امنیتی‌است و درگیری تا اندازه‌یی فروکش کرده است.

معاون شورای ولایتی فراه می‌افزاید که طالبان تلاش دارند تا ولسوالی اناردره را به گونۀ کامل تصرف کنند.

محب‌الله محب، سخنگوی پولیس فراه با آن که حملات طالبان بر ولسوالی اناردره را تأیید می‌کند، اما سقوط بازار این ولسوالی را رد می‌کند.

ادامۀ درگیری‌ها در قندوز
از سوی‌دیگر طالبان بامداد امروز جمعه (15 سنبله) از چندین بخش بر مرکز ولسوالی خان‌آباد قندوز نیز حمله کرده‌اند.

حیات‌الله امیری، ولسوال خان‌آباد می‌گوید، با آن که نیروهای امنیتی چندین حملۀ این گروه را پس زده‌اند، اما هنوز هم درگیری جریان دارد.

در این حال یک منبع امنیتی در قندوز که نخواست نامش گرفته شود می‌گوید که طالبان بامداد امروز بر پاسگاه نیروهای امنیتی در منطقۀ «چرخاب» این ولایت نیز حمله کرده‌اند و در حال حاضر درگیری جریان دارد.

به گفتۀ منبع، شاهراه قندوز-تخار نیز به روی ترافیک بسته‌شده است.

گفتنی‌ست که نزدیک به هفت شبانه روز می‌شود که درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی و گروه طالبان، در شهر و ولسوالی‌های قندوز جریان دارد.