مقام‌های امنیتی اعلام کرده‌اند که گروه طالبان 6 خبرنگار را در مربوطات ولایت پکتیا با خود برده‌اند.
شاه‌محمود آرین، سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت پکتیکا روز شنبه(16سنبله) گفت: “ناوقت روز گذشته گروه طالبان در روستای سورکی ولسوالی زرمت ولایت پکتیا 6 خبرنگار را با خود برده‌اند”.

آرین افزود: “روستا سورکی منطقه تحت کنترول گروه طالبان قرار دارد و این گروه وقت ناوقت در این منطقه حضور پیدا می‌کند و افراد ملکی و نظامی را پایین می‌کند و افرادی را که بالای آن مشکوک هستند، با خود می‌برند”.
او خاطرنشان کرد این خبرنگاران در حالی از سوی طالبان ربوده شده است که از ولایت پکتیکا عازم ولایت پکتیا بودند.
به گفته سخنگوی فرماندهی پولیس پکتیکا، افراد ربوده شده مربوط به رادیوکلید، رادیو ملی، رادیو میلمه و رادیوهای محلی ولایت پکتیکا هستند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان می‌گوید که 6 تن از خبرنگاران از سوی این گروه گرفتار شده و این خبرنگاران به‌زودی آزاد خواهند شد.